Hypnose: Het antwoord

Hallo. Fijn, dat u op mijn site aangekomen bent. Langzamerhand is hypnose al lang niet meer zo geheimzinnig als vroeger. Sterker nog: In een artikel van RTL Nieuws in 2018 stond, dat zelfs in tientallen ziekenhuizen hypnose al wordt toegepast. De heilzame werking is inmiddels door steeds meer mensen ontdekt. En terecht! Ondanks het goede werk wat in de reguliere geetelijke gezondheidszorg wordt gedaan blijft toch een grote vraag waarom problemen op emotioneel gebied m.b.v. de cognitie opgelost moeten worden. En dat blijft een omweg! Hierop is hypnose het antwoord.

Zoals in mijn missie staat zou ik graag iedereen willen vrijbreken. Er is zóveel moois om voor te gaan! Al is het maar een leven in tevredenheid en balans, uitgaand van hoe u graag zou willen leven. Daarom zou het zonde zijn als u wordt tegengehouden door overtuigingen of gevoelens van binnenuit. Dat hoeft echt niet!

Mijn focus ligt vooral op mensen met faalangst, examenstress en/of spanning bij presentaties. In korte termijn pak ik het probleem aan waar het zich bevindt en zorg ik ervoor, dat u weer in uw kracht komt. Hierbij maak ik gebruik van hypnose, een soort trance waarbij ik contact maak met het onderbewuste en daar het probleem transformeer van het vermijden naar het weer zin krijgen in de toekomst. Er zijn echter ook genoeg situaties waarbij dit niet nodig is, maar waar korte krachtige technieken vanuit de NLP (Neuro Liguistic Programming) soms zelfs binnen enkele minuten al het gewenste resultaat geboekt kan worden.

Wat ik graag meegeef zijn de 4 “denkfouten”:

1. Focus u niet op wat u níet wilt, maar op wat u wél wilt.

2. Wees niet te streng op uzelf, want er zit een positieve intentie achter “negatief” gedrag.

3. Je hebt het niet, je doet het.

4. Alles is perceptie, alles is hypnose.